Tools videos

De video's, aan onderzijde van deze pagina, kunnen fullscreen en met geluid worden ingesteld via de icoontjes onder in de video.

De Rollercoaster is een onmisbare tool bij het gebruik van een ballenkanon. Het slaan van zo'n 120 tennisballen is veel leuker dan het oprapen van de ballen maar dat is met deze tool ook leuk en snel. Zonder dat je hoeft te bukken, raap je snel de ballen op en kan weer verder met trainen. Zo wordt het oprapen van de tennisballen een aangename pauze tussen 2 sessies met het ballenkanon!

 Tennis Tutor Club is een mooi trainings apparaat en een geweldige tool voor jeugd om gezamelijk mee te trainen/spelen. Doordat de ballen altijd op dezelfde positie en met dezelfde snelheid weer terugkomen, onafhankelijk hoe hard deze in de "muur" worden geslagen, kunnen spelers van heel verschillende sterktes samen met deze tool goed trainen. Op een tennisclub kunnen kinderen de hele dag met elkaar hiermee spelen. Ideaal voor een kleine ruimte en dus ook binnen als een soort fitness tool te gebruiken.