Racketclub Powershot 2

Nieuwe ballenmachine die op accu (ong. 3 uur) of 220V (continu) werkt, inclusief afstandsbediening en oplader. De machine schiet op vast punt, horizontaal 2-line, 3-line of willekeurig, verticaal in 2 dieptes (vb serviceline en baseline), willekeurig horizontaal en verticaal (kort lang) en (!) 6 speciale trainingen voor ballen op 2 verschillende posities op de baan (vb kort midden en diep op FH, etc.).
Prijs:€ 1595,00
Beschrijving

Det:ails van de Powershot 2:

 • Volkomen willekeurig links/rechts varieren, eventueel gecombineerd met 2 verschillende dieptes, het schietmechanisme zit in de machine zodat je niet aan de stand van de machine kunt zien waar de bal wordt geschoten en dus niet voorspelbaar!
 • In 2 dieptes schieten (kort-lang-kort.....).
 • 6 verschillende programma's voor 2 achtereenvolgende cross ballen (1 korter en 1 dieper), een heel goede oefening voor vooruit/achteruit en links/rechts bewegen op de baan.
 • 2-line en 3-line functie voor het exact aanspelen van 2 of 3 (groepjes) spelers op de baan.
 • Normale, topspin en slice ballen waarbij de hoeveelheid spin naar wens gekozen kan worden, dit kan natuurlijk gecombineerd worden met het schieten op verschillende posities.
 • Korf voor ongeveer 150 ballen. Deze korf is exact gevormd als de machine en kan daarom omgekeerd op de machine geplaatst worden zodat de machine heel compact wordt voor vervoer. De korf zit vast op de machine door de speciale vorm, er hoeft niets te worden vastgeklikt om de korf goed vast te laten zitten op de machine.
 • Werkt op het lichtnet (kabel via stopcontact) of via een interne accu (3-4 uur). Optioneel kan op de machine ook een externe accu worden aangesloten, deze zijn los verkrijgbaar.
 • Snelheid in te stellen van 20 - 140 km/uur, frequentie in te stellen tussen 2 en ongeveer 8 seconden.
 • Ook geschikt voor jeugdballen (stage 1 - 2)
 • Display op de afstandsbediening. Hierdoor zie je precies hoe de machine ingesteld staat en is het heel gemakkelijk om via de afstandsbediening de snelheid, frequentie en hoeveelheid spin in te stellen
 • Zeer portable, de machine kan via uitschuifbare handle en grote wielen als een boodschappenwagentje gemakkelijk vervoerd worden en is door zijn gewicht onder de 30kg gemakkelijk in de achterbak van een auto te zetten. De ballenkorf kan eenvoudig losgekoppeld worden van de machine waardoor het vervoer nog gemakkelijker is.
 • Naast een Engelse handleiding heeft De Racketclub een veel uitgebreidere Nederlandse handleiding gemaakt voor de machine alsmede een e-book met diverse specifieke trainingen met de machine.
 • 2 jaar garantie. De Racketclub heeft een servicecentrum voor ballenkanonnen met vrijwel alle onderdelen van de machines op voorraad. Ook hebben we veel kennis van de machines zodat een (incidenteel) probleem met de machine snel kan worden verholpen.

 

Feature / eigenschap                       Powershot 1                                   Powershot 2
Aantal ballen in korf 130 150
Snelheid 20-140 km/u 20-140 km/u
Vast horizontaal punt Ja Ja, 3 pos: Links/Midden/Rechts
Vast verticaal punt Ja, via draaibutton in te stellen Ja, instelbaar via afstandsbediening
Horizontale variatie Ja Ja
Verticale variatie Nee Ja, op 2 dieptes
2/3 line (op 2/3 vaste punten) Nee Ja, 2-line en 3-line
Afstandsbediening Ja Ja
Power Ext. Accu en 220V Interne Accu, ext. accu (optioneel) en 220V
Speciale oefeningen  Nee  Ja, 2 cross ballen op 6 verschillende posities, random
Topspin / Slice ballen Ja Ja
Lob voet (extra hoge ballen) Ja Ja