Powershot 3 ballenkanon kan (bijna) alles!

De machine heeft heel veel automatische programma's zoals 6 verschillende cross ballen (2 ballen die om en om schuin in het veld worden geschoten), variabele dieptes (willekeurig en op 2 posities), variabele horizontale posities, 2-line functie, 3-line functie en random functie (volledig willekeurig in veld). De Powershot 3 is zo uniek omdat een eigen programma gemaakt kan worden van max. 28 ballen (op 28 posities)! Daarnaast kan de machine normale, topspin en slice ballen spelen en dit kan vrijwel allemaal toegepast worden in de programma's (ook de eigen programma's).

Vanwege de vele mogelijkheden denk je al gauw dat het ingewikkeld is om dit allemaal aan te sturen met een afstandsbediening maar dit is niet het geval. De afstandsbediening is heel eenvoudig in het gebruik en De Racketclub heeft een heel uitgebreide Nederlandse handleiding gemaakt zodat alle mogelijkheden gemakkelijk te gebruiken zijn. Ook over de uitvoering van de machine is goed nagedacht. De machine heeft extra grote wielen, een uitschuifbare handle en een ballenkorf die exact omgekeerd over de machine past. Hierdoor is het transport over tegels en hobbels heel comfortabel en het vervoer via de auto ook heel gemakkelijk. De machine werkt standaard op een interne accu die extra lang werkt (6-8 uur!) maar ook kan deze op 220V werken via een verlengsnoer op de tennisbaan. Ook een externe accu (optioneel) behoort nog tot de mogelijkheden. Daarnaast geeft De Racketclub 2 jaar garantie op de machine en in ons eigen servicecentrum, met vrijwel alle onderdelen op voorraad, ben je verzekerd dat je een machine koopt die je duurzaam kunt gebruiken.

Bij zoveel moois ga je al denken aan een mega-prijs dat ruim boven het geplande budget ligt, maar niets is minder waar. De machine kost slechts € 2150,- (incl. btw en verzending).

 

Kijk voor meer informatie:

Vergelijking van Racketclub ballenkanonnen

Video van Racketclub ballenkanonnen