Racketclub Powershot 1

Nieuwe ballenmachine met afstandsbediening die op accu (ong. 3-5 uur) op 220V (continu) werkt, inclusief afstandsbediening en oplader. De machine schiet op vast punt (horizontaal met afstandsbediening) en verticaal (handmatig) instelbaar en horizontaal variabel, Normale, topspin of slice ballen, snelheid 20-140 km/u. Mooie vormgeving en heel compact voor vervoer en slechts ongeveer 20 kg.
Prijs:€ 1295,00
Powershot1
0927_2
RC
028d6e72-bee0-11e6-b73a-c0389625f399_MPG_1
Beschrijving

Deze machine is zeer aantrekkelijk geprijsd en heeft toch veel mogelijkheden met name voor privegebruik:

- Vast punt instelbaar in hoogte (via draaibutton) en horizontale positie (afstandsbediening). Ook heel geschikt voor trage ballen net achter het net (voor kinderen).

- Volkomen willekeurig links/rechts varieren, in hoogte naar keuze, het schietmechanisme zit in de machine zodat je niet aan de stand van de machine kunt zien waar de bal wordt geschoten en dus niet voorspelbaar!

- Normale, topspin en slice ballen waarbij de hoeveelheid spin naar wens gekozen kan worden, dit kan natuurlijk gecombineerd worden met het schieten op verschillende posities. Ook hoge smashballen zijn prima mogelijk (extra hoge lob voet gratis bij machine).

- Korf voor ongeveer 130 ballen. Deze korf is exact gevormd als de machine en kan daarom omgekeerd op de machine geplaatst worden zodat de machine heel compact wordt voor vervoer. De korf zit vast op de machine door de speciale vorm, er hoeft niets te worden vastgeklikt om de korf goed vast te laten zitten op de machine.

- Werkt op 220V (kabel via stopcontact) of via een externe accu (3-5 uur). Doordat accu extern is, is de machine licht (gemakkelijk op te tillen) en hoeft alleen de accu maar meegenomen worden voor opladen (machine kan op de tennisclub of in de auto blijven staan voor een volgende keer).

- Snelheid in te stellen van 20 - 140 km/uur, frequentie in te stellen tussen 2 en ongeveer 8 seconden.

- Ook geschikt voor jeugdballen (stage 1 - 2)

- Display op de afstandsbediening. Hierdoor zie je precies hoe de machine ingesteld staat en is het heel gemakkelijk om via de afstandsbediening de snelheid, frequentie en hoeveelheid spin in te stellen. Behalve de hoogte (handmatig, heel nauwkeurig) is alles met de afstandsbediening in te stellen. De gewenste instellingen kunnen vooraf op de afstandsbediening worden ingesteld, daarna wordt de machine gestart met deze ingestelde settings.

- Zeer portable, de machine kan via uitschuifbare handle als een boodschappenwagentje gemakkelijk vervoerd worden en is door zijn gewicht van nauwelijks 20kg gemakkelijk in de achterbak van een auto te zetten. De ballenkorf kan eenvoudig losgekoppeld worden van de machine en omgekeerd op de machine te plaatsen waardoor het vervoer nog gemakkelijker is.

- Naast een Engelse handleiding heeft De Racketclub een veel uitgebreidere Nederlandse handleiding voor de machine gemaakt alsmede een e-book met diverse specifieke trainingen met de machine.

- 2 jaar garantie. De Racketclub heeft een servicecentrum voor ballenkanonnen met vrijwel alle onderdelen van de machines op voorraad. Ook hebben we veel kennis van de machines zodat een (incidenteel) probleem met de machine snel kan worden verholpen.

 

 

 

 

Feature / eigenschap                             Powershot 1
Aantal ballen in korf 130
Snelheid 20-140 km/u
Vast horizontaal punt Ja
Vast verticaal punt Ja, via draaibutton in te stellen
Horizontale variatie Ja
Verticale variatie Nee
2/3 line (op 2/3 vaste punten) Nee
Afstandsbediening Ja
Power Ext. Accu en 220V
Speciale oefeningen  Nee
Topspin / Slice ballen Ja
Lob voet (extra hoge ballen) Ja