Ballenkanon videos

De video's, aan onderzijde van deze pagina, kunnen fullscreen en met geluid worden ingesteld via de icoontjes onder in de video, draai kwartslag op mobiele telefoon.

Racketclub Powershot 3 is de meest geavanceerde machine met veel ingebouwde oefeningen en is programmeerbaar voor eigen programma's. De interne Lithium accu werkt 6-8 uur (!) en de machine kan ook standaard op 220V werken. De machine wordt bediend met de afstandsbediening en, ondanks de vele mogelijkheden, is dit heel eenvoudig.

Racketclub Powershot 1 is heel geschikt voor prive gebruik vanwege de eenvoudige bediening en de afgestemde basis oefeningen voor 1 persoon op de baan. De accu is extern en wordt aangesloten op de machine via een kabeltje. Hierdoor is de machine licht (18kg) en hoeft alleen de accu-box meegenomen te worden om op te laden. De hoogte wordt ingesteld met een draaibutton op de machine, de rest werkt via de afstandsbediening. De machine kan ook topspin en slice ballen spelen.

Spinfire Pro 2 is een degelijke machine met mooie afstandsbediening en interne accu voor ongeveer 3 uur spelen. De machine is geschikt voor prive training en groeps training en is gemakkelijk te bedienen. De Spinfire machine heeft ook een aantal extra (verborgen) mogelijkheden voor fine-tuning van de machine voor specifieke wensen van de klant, hiertoe behoort ook de speciale "Padel-mode" waarbij de machine over een grotere hoogte kan varieren.