De Powershot 1 is een zeer voordelige machine die toch nog veel leuke mogelijkheden heeft. Naast horizontale variatie, kan de machine gemakkelijk en nauwkeurig op hoogte ingesteld worden en kunnen ook topspin en slice ballen aangespeeld worden.

Deze machine wordtt met afstandsbediening bediend, heeft een externe accu met oplader en kan ook continu werken op 220V. Deze machine is de ideale machine voor spelers die graag hun slagen willen trainen met een machine en een beperkt budget hiervoor beschikbaar hebben. In het verleden kwam dan alleen een 2de hands machine of een machine, die maar op 1 positie kon schieten, in aanmerking. Met de Powershot 1 heb je een machine met vele mogelijkheden voor een prijs onder de € 1300 en ook nog alle service van De Racketclub en 2 jaar garantie. Daarnaast heeft De Racketclub een Nederlandse handleiding en een speciaal e-book (gemaakt door tennisleraar) voor professionele trainingen met de machine.

De Racketclub is DE specialist in ballenkanonnen in Nederland, Belgie en Duitsland (en veel andere landen in Europa) en kan u alles over ballenkanonnen vertellen. Ook heeft De Racketclub een eigen servicecentrum voor ballenkanonnen waar uw ballenkanon nagekeken kan worden als er iets niet goed functioneert. Een ballenkanon is een machine met veel bewegende onderdelen, net als een auto. Bij een auto vinden we het normaal dat er overal garages zijn die het onderhoud kunnen doen, voor een ballenkanon is er bijna niemand van de ballenkanon verkopers die onderhoud aan de machines doet / wil doen. Wij zijn een bedrijf die u niet aan uw lot overlaat als u vragen heeft over ballenkanonnen of de machine wilt laten nakijken als er eens iets niet goed functioneert, hierin zijn we uniek in de markt. Wij zijn meer dan alleen verkopers van ballenkanonnen en hebben van al onze ballenkanonnen vrijwel alle onderdelen op voorraad.

 

Feature / eigenschap                                                        Powershot 1
Aantal ballen in korf 130
Snelheid 30-140 km/u
Vast horizontaal punt Ja
Vast verticaal punt Ja, via draaibutton in te stellen
Horizontale variatie Ja
Verticale variatie Nee
2/3 line (op 2/3 vaste punten) Nee
Afstandsbediening Ja
Power Ext. Accu en 220V
Speciale oefeningen  Nee
Topspin / Slice ballen Ja
Lob voet (extra hoge ballen) Ja