Powershot 2

De Powershot 1 is een zeer voordelige machine die toch nog veel leuke mogelijkheden heeft. Naast horizontale variatie, kan de machine gemakkelijk en nauwkeurig op hoogte ingesteld worden en kunnen ook topspin en slice ballen aangespeeld worden.

Deze machine wordtt met afstandsbediening bediend, heeft een interne accu met oplader en kan ook continu werken op 220V. Deze machine is de ideale machine voor spelers die graag hun slagen willen trainen met een machine en een beperkt budget hiervoor beschikbaar hebben. In het verleden kwam dan alleen een 2de hands machine of een machine, die maar op 1 positie kon schieten, in aanmerking. Met de Powershot 1 heb je een machine met vele mogelijkheden voor een prijs onder de € 1300 en ook nog alle service van De Racketclub en 2 jaar garantie. Daarnaast heeft De Racketclub een Nederlandse handleiding en een speciaal e-book (gemaakt door tennisleraar) voor professionele trainingen met de machine.

De Powershot 2 is een allround ballenkanon met name voor serieuze trainingen met ballen op meerdere posities van de tennisbaan waarbij het voetenwerk getraind wordt en het verbeteren van de slagen met verschillende dieptes en breedtes. Zo zijn er 6 verschillende oefeningen waarbij 2 achtereenvolgende ballen cross worden aangespeeld en waarbij dus de diepte en de horizontale positie op de baan wordt afgewisseld. Natuurlijk heeft deze machine ook alle basis trainingen als horizontale variatie en verticale variatie (random aanspelen), 2-line en 3-line functies, topspin, slice en allerlei combinaties hiervan. De machine heeft extra grote wielen en een uitschuifbare handle voor het transport. De machine is heel compleet met een interne accu, oplader en continu gebruik voor 220V en wordt bediend dmv een kleine afstandsbediening waar alles mee ingesteld kan worden op afstand. En toch is deze machine onder de € 2000,- en geeft De Racketclub 2 jaar garantie op de machine. Ook voor deze machine heeft De Racketclub een uitstekende Nederlandse handleiding gemaakt en ontvangt u het e-book met professionele trainingen met de machine.

 

Beide machines hebben het "schietwerk" ingebouwd in de machine en de machine draait dus niet zelf zodat u niet ruim vooraf al kunt zien waar de bal geschoten wordt.

 

De Racketclub is DE specialist in ballenkanonnen in Nederland, Belgie en Duitsland (en veel andere landen in Europa) en kan u alles over ballenkanonnen vertellen. Ook heeft De Racketclub een eigen servicecentrum voor ballenkanonnen waar uw ballenkanon nagekeken kan worden als er iets niet goed functioneert. Een ballenkanon is een machine met veel bewegende onderdelen, net als een auto. Bij een auto vinden we het normaal dat er overal garages zijn die het onderhoud kunnen doen, voor een ballenkanon is er bijna niemand van de ballenkanon verkopers die onderhoud aan de machines doet / wil doen. Wij zijn een bedrijf die u niet aan uw lot overlaat als u vragen heeft over ballenkanonnen of de machine wilt laten nakijken als er eens iets niet goed functioneert, hierin zijn we uniek in de markt. Wij zijn meer dan alleen verkopers van ballenkanonnen en hebben van al onze ballenkanonnen vrijwel alle onderdelen op voorraad.

 

Feature / eigenschap                       Powershot 1                                   Powershot 2
Aantal ballen in korf 130 150
Snelheid 30-140 km/u 30-140 km/u
Vast horizontaal punt Ja Ja, 3 pos: Links/Midden/Rechts
Vast verticaal punt Ja, via draaibutton in te stellen Ja, instelbaar via afstandsbediening
Horizontale variatie Ja Ja
Verticale variatie Nee Ja, op 2 dieptes
2/3 line (op 2/3 vaste punten) Nee Ja, 2-line en 3-line
Afstandsbediening Ja Ja
Power Ext. Accu en 220V Interne Accu, ext. accu (optioneel) en 220V
Speciale oefeningen  Nee  Ja, 2 cross ballen op 6 verschillende posities, random
Topspin / Slice ballen Ja Ja
Lob voet (extra hoge ballen) Ja Ja