De Racketclub heeft nu ook enkele snaren van het bekende Japanse merk "Gosen" in het assortiment. Gosen is al bekend uit de jaren '70 toen enkele topspelers met "kunstmatige" snaren gingen spelen in plaats van de toen gebruikelijke darmsnaren. Een bekende snaar uit die tijd was "hy-o-sheep super" die van binnen met olie was gevuld om de trillingen te dempen.

De "Gosen" snaren die De Racketclub op dit moment aanbiedt zijn:

  • Polylon 16

Meest duurzame snaar van alle Gosen snaren (diameter: 1.29 mm) en weinig spanningverlies met bespannen. Mono-filament snaar die uitermate geschikt is voor de "Power hitter" die veel snaren stuk slaat.

  • Polylon 17

Zeer duurzame snaar ondanks de geringe dikte (diameter: 1.24 mm) en doordat de snaar vrij dun is, veel power en gevoel bij het slaan van de bal. Weinig spanningverlies bij het bespannen. Speciaal voor de "Power hitter" die veel snaren stuk slaat maar ook nog met topspin en wat "gevoel" speelt.

  • Polylon Comfort 17

Snaar (diameter 1.24 mm) die zich vooral kenmerkt door het speelcomfort, de hoeveelheid spin en power die met de bespanning kan worden gegeven. Hoewel de duurzaamheid redelijk is, is dit niet de sterktste eigenschap van de snaar. Rol van 220 meter! Speciaal voor spelers met veel gevoel en ook effectballen niet schuwt.

  • Polybreak 18

Duurzame snaar, helemaal voor de geringe diameter (1.20 mm). Door de geringe diameter ook uitermate geschikt om spin en power aan de bal te geven. Erg geschikt voor de speler met veel gevoel en afwisselend spel van spin-ballen en aanvallende ballen.

  • Pro Form Tuff 15L

Nylon snaar met diameter van 1.37 mm. De snaar is vrij duurzaam en redelijk flexibel. Hierdoor is de snaar redelijk allround en voor de meeste spelers een fijne en prima budget snaar.

  • PolyQuest 16

Polyester snaar met diameter van 1.29 mm. Extreem duurzame snaar met goede veerkracht en "touch". Ook voor spin is de snaar geschikt.