Trainingsdocument voor gebruik van ballenkanonnen met specifieke beschrijvingen voor de Spinfire Pro2 en de Siboasi machines.

Gratis beschikbaar gesteld door:

De Racketclub
Arnold van Houten
T: 31-6-30974299
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.racketclub.nl

Vul bij "Gratis download" uw emailadres in en u ontvangt het speciale trainingsdocument van De Racketclub welke gemaakt is vanuit onze ervaring als tennistrainer en onze ervaring met ballenkanonnen. Dit document bevat tientallen oefeningen voor tennis en helpt om uw ballenkanon (1) nuttiger te gebruiken, (2) de trainingen leuker te maken met gebruik van een ballenkanon en (3) leuke oefeningen voor jeugd of een "Maak Kennis Met Tennis" dag. Ook zonder ballenkanon kunnen sommige oefeningen worden uitgevoerd om te trainen.

Op onze website kunt u ook informatie vinden over andere onderwerpen die met tennis te maken hebben zoals: tennisarm (ik heb opleiding voor sportmasseur gedaan), tennistactieken, voeding en tennis, etc. Kijkt u gerust rond of er iets is wat u interesseert. Wij zullen in de toekomst meer informatie over tennis gaan geven op onze website www.racketclub.nl en via onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/deracketclub/ . Indien u vaker informatie van onze website wilt downloaden, kunt u zich ook registreren via http://www.racketclub.nl/j3/index.php (Home, rechts bij "username", het plaatje met "+"), u hoeft dan niet steeds weer opnieuw uw emailadres in te voeren.

Als u uw emailadres beschikbaar stelt aan ons, geeft u ons de mogelijkheid om soms een email met informatie te sturen. Echter wij spammen niet en zullen slechts een enkele keer iets sturen als wij echt iets leuks hebben voor gebruik bij tennis. U kunt zich altijd, indien u geen informatie meer wilt ontvangen, weer afmelden.